Skip to content

Aannemer Veghel

Home > Aannemer Veghel

Aannemer Veghel

Niets is ons als dé aannemer in Veghel teveel. Kijk maar eens naar ons zeer brede en ook gevarieerde dienstenpakket. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw, totaalbouw of renovatie, wij als de aannemer in Veghel kunnen u steeds van dienst zijn. Laat u overigens niet foppen door de plaatsnaam Veghel, want ook als u woonachtig bent in Schijndel, Veghel, Heeswijk-Dinther of Sint-Oedenrode kunt u prima een beroep doen op onze vakmensen.

Aannemer Veghel

Het bouwproject begint bij de aannemer in Veghel met een kennismakingsgesprek

De prima opgeleide vakmensen die bij ons werken, weten van wanten en draaien hun hand voor geen enkele klus om. Daarbij start het traject steevast met een kennismakingsgesprek. Dan gaan we verder met de ontwerpfase, worden de benodigde vergunningen aangevraagd en kunnen we bij groen licht aan de slag. Wij als aannemer in Veghel kunnen u prima van dienst zijn als u kiest voor nieuwbouw. Vanaf de grond bouwen we precies dat op wat u in gedachten heeft. Dat kan een woning zijn, maar evengoed een bedrijfspand. Uw ideeën krijgen gestalte en als geen ander zijn wij in staat om dat wat in uw hoofd zit om te zetten naar iets concreets, in dit geval een prachtige nieuwe woning.

Schakel de aannemer in Veghel ook in voor periodiek onderhoud

Wij van S&L Totaalbouw gelden ondertussen als dé aannemer in Veghel, iets wat alles te maken heeft met ons zeer brede dienstenpakket en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook als u besloten heeft om onderhoud uit te laten voeren kunt u op ons rekenen. Het is een gegeven dat elke woning na verloop van tijd onderhoud nodig heeft, zelfs nu gebruik gemaakt wordt van veel onderhoudsarme producten. Toch schakelt u ons als aannemer in Boxtel of Veghel in als er onderhoud noodzakelijk is aan de kozijnen, de deuren en de daken. U kunt er ook voor kiezen om ons voor periodiek onderhoud in te huren.

U weet bij wie u aan moet kloppen
Daarmee heeft u nog steeds niet het gehele verhaal van de aannemer in Veghel gehoord. Ook op het gebied van aanbouw namelijk, staan we bekend als specialist. U kunt dan denken aan het plaatsen van een erker, serre, bijkeuken, garage of dakkapel. Tenslotte zijn wij ook al prima in staat om uw woning of bedrijfspand te renoveren. Heeft u bijvoorbeeld een oude keuken of is de isolatie slecht? U weet bij wie u dan aan moet kloppen.

Heeft u een vraag ? Neem Contact met ons op